• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 28.6.2024Meniny má Beáta
27°Bratislava

Profesionálna upratovačka: Týchto 5 vecí by som si do domu nikdy nedala

  • 20:02 25.06.2024
  • Svet
Profesionálna upratovačka: Týchto 5 vecí by som si do domu nikdy nedala

Expertka prezradila, ktoré obľúbené doplnky v dome sú najhoršie na čistenie.

Profesionálna upratovačka z Nového Zélandu uviedla päť vecí, ktoré by nikdy nemala vo svojom dome. Vo videu na sociálnej sieti vysvetlila, že tieto veci sú príliš náročné na čistenie a nestoja za toľkú námahu.

Prvou vecou bola špirálová kuchynská batéria. Vysvetlila, že takýto kohútik vyzerá skvele a profesionálne, ale všimla si, že medzi špirálami sa hromadí veľa prachu a nečistôt.

Foto: Andrei Kobylko/Shutterstock.com

Ďalšiu vec, ktorú nikomu neodporúča, je zrkadlo za kohútikom v kúpeľni. Upratovačka poukázala na to, že zrkadlo bude neustále zašpliechané, rýchlejšie sa tak zašpiní a je veľmi ťažké ho udržať čisté.

Dlhé sprchové žľaby sú podľa expertky tiež len zdrojom frustrácie. "Môže to vyzerať elegantne, žľaby však zachytávajú všetky vlasy a veľmi rýchlo sa zašpinia a tiež vydávajú zápach, ak sa nečistia dostatočne často," vysvetlila.

Ďalšou položkou, ktorej by sa v kuchyni vyhla, boli nerezové pracovné dosky. Upratovačka vysvetlila, že si vyžadujú veľa leštenia, aby vyzerali čisto, a sú vhodné skôr pre komerčné kuchyne.

Nakoniec uviedla, že by v kuchyni nemala vysoký ostrovčekový digestor, pretože sa na ňom drží mastnota a zároveň prach a je ťažké dosiahnuť na jeho vrchnú časť a vyčistiť ho.

@leaderscleaning Do you agree? #fyp #cleaningtiktok #tips #renovation #cleaningtips #cleaninghacks ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Video získalo viac ako sedem miliónov pozretí a ľudia v komentároch ocenili rady upratovačky. "Ako upratovačka s tým stopercentne súhlasím, pridala by som k tomu aj plynové sporáky," uviedla Joanne.

"Skvelé tipy, ďakujem, nikdy som nemyslela na výšku odsávača pár," uviedla Angela. Rovnaký názor majú aj interiéroví dizajnéri, ktorí by tiež tieto veci neodporúčali, ak nechcete veľa upratovať.

Zdroj: Info.sk, TM, tiktok.com/@leaderscleaning
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Ako pestovať begónie v kvetináčoch: 5 rád, ktoré musíte dodržať

Ako pestovať begónie v kvetináčoch: 5 rád, ktoré musíte dodržať

VČERA - 7:48Zaujímavosti

Begónie sú ideálne na pestovanie v kvetináčoch, no musíte im vytvoriť dobré podmienky, aby krásne zakvitli.

Na tieto 4 jedlá pozor, dokážu vyvolať živé sny

Na tieto 4 jedlá pozor, dokážu vyvolať živé sny

VČERA - 6:39Zaujímavosti

Živé sny sú charakteristické najmä pre obdobie vyššieho stresu alebo emocionálneho zaťaženia. Prispievajú k nim však aj niektoré jedlá.

Trojica mužov zachránila medvedíka čistotného dusiaceho sa syrom

Trojica mužov zachránila medvedíka čistotného dusiaceho sa syrom

8:48 26.06.2024Zaujímavosti

Trojica mužov zo severu USA počas záhradnej opekačky zachránila život medvedíkovi čistotnému, ktorý sa dusil kusom syra.

Chyba pri rannej rutine, kvôli ktorej sa zbytočne potíte

Chyba pri rannej rutine, kvôli ktorej sa zbytočne potíte

6:50 26.06.2024Zaujímavosti

Dermatologička opisuje častú chybu pri rannej hygiene, ktorá počas dňa vedie k zbytočnej tvorbe potu.