• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 6.7.2024Meniny má Patrícia, Patrik
18°Bratislava

Tenisky k šatám - ako aktualizovať svoj každodenný outfit

  • 13:31 02.07.2024
  • Bratislava
Tenisky k šatám - ako aktualizovať svoj každodenný outfit

Chcete si obliecť šaty? Asi nikoho netreba presviedčať, že je to ideálna voľba na jar a leto.

Keď však siahnete po šatách, nemusíte sa úplne zbaviť svojich obľúbených základných kúskov - namiesto toho sa pozrite, ako do podobného outfitu zakomponovať svoje obľúbené mestské tenisky. Aktualizujte vzhľad vďaka šatovému základu a skombinujte ho so správnymi teniskami.

Pastelové a biele tenisky k šatám

Pastelové a biele tenisky k šatám je kombinácia, s ktorou sa v online ponukách stretnete najčastejšie - a má to svoj dôvod. Pastelová a biela dámska obuv pôsobí ľahko a dá sa zladiť s akoukoľvek farebnou schémou. Túto sezónu sa rozhodnite pre dlhé priliehavé šaty typu bodycon zo zvlnenej textílie. A zlaďte ich s párom svetlých tenisiek v obľúbenej farbe. Tento look dosiahnete napríklad výberom bielych tenisiek k šatám z radu Asics Gel-Venture. Ich objemnejšia forma s workoutovým nádychom bude v tomto prípade dokonalá. Vyberte si zo žiarivo bielej alebo krémovej farby, ktorú dopĺňajú kontrastné retro detaily. Dobré dámske tenisky k šatám nájdete aj medzi pastelovými modelmi z radu New Balance 2002R. Nezabudnite ich doplniť vysokými ponožkami, aby opticky splývali s okrajom šiat. Na detailoch záleží! Outfit môžete osviežiť aj tým, že ho obohatíte o moderné tenisky s nádychom 00-tych rokov, ako sú napríklad Nike V2K Run. Biele dámske tenisky k šatám nezaťažia vzhľad - a vy si môžete užívať pohodlie po celý deň, aj keď väčšinu z neho strávite na nohách.

Tenisky k mini šatám

Ak premýšľate, ako najlepšie skombinovať svoje obľúbené tenisky so šatami, môžete si ich obuť k mini šatám. Zvolíte si priliehavý model bez ramienok alebo šaty s dlhými rukávmi? Tenisky vo výraznej alebo v bielej farbe sa budú hodiť k obom možnostiam. Chcete si vybrať adidasy? Tenisky k šatám, nájdete aj medzi modelmi radu adidas Samba OG. V JD Sports ich máme v momentálne najobľúbenejšej verzii: bielej so sivými vrstvami, ale nielen v nej. Ak naopak snívate o sviežej farbe, stavte na rad Gazelle Bold na vyvýšenej podrážke z priesvitnej gumy. Vyvážte ich bláznivý dizajn vrúbkovanými elastickými ponožkami alebo si zvoľte podkolienky so zladenými logami.

Tenisky s futbalovým dizajnom je na uliciach čoraz ľahšie spozorovať. Vyznačujú sa nízkym a elegantným profilom, ktorý je charakteristický pre sériu Puma Palermo. Nájdete medzi nimi biele, pastelové aj čierne tenisky k šatám. Nikto nepovedal, že si musíte vyberať len z modelov so svetlým zvrškom. Tmavý semiš a svetlé prvky podkreslíte pomocou zladených vysokých ponožiek, ale aj nízkych, ktoré odhaľujú členok. Nemôžete sa nabažiť tenisiek na platforme? Zvoľte si biele tenisky k šatám z kolekcie Puma Carina. Moderný profil dobre doplní krátke šaty, ale aj šortky alebo sukňu.

Aké tenisky si obliecť k šatám s voľným strihom?

Zaujíma vás, aké tenisky k šatám s voľnejším strihom budú vyzerať najlepšie? Namiesto kúsku v štýle bodycon si môžete vybrať šaty v strihu oversized trička alebo si vybrať predĺženú mikinu - ideálnu na chladnejšie dni. Vyvážte tento look s voľným topom výberom správnych tenisiek k šatám. Takéto štylizovanie môže ľahko nadobudnúť retro vibe. Chcete ho? Potom sa poobzerajte po modeloch ako Nike Cortez. Masívnejšia, zaoblená špička dobre vyváži celok. Prečo sa nepohrať s basketbalovými detailmi? Siahnite po čiernych alebo bielych teniskám k šatám z radu Converse Chuck Taylor All Star Lift. Tenisky na platforme a vysoký zvršok dodajú vášmu outfitu potrebnú ľahkosť a ležérnosť, ktorá sa neodmysliteľne spája s basketbalovou atmosférou konca 80. a začiatku 90. rokov.

Už viete, ktoré tenisky k šatám si obujete? Ak stále váhate, pozrite si kolekciu obľúbených značiek, ktoré sú k dispozícii v JD Sports. Dodajte jednoduchým šatám pouličný šmrnc s párom nových tenisiek.

Zdroj: Info,sk/PR, Whitepress
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

13:42 02.07.2024Tlačové správy

Močový mechúr, rovnako jako iné orgány v tele človeka môžu postihnúť rôzne komplikácie.

Ako doma zabaviť dieťa počas prázdnin?

Ako doma zabaviť dieťa počas prázdnin?

10:51 26.06.2024Tlačové správy

Prázdniny sú pre deti časom oddychu a zábavy, no pre rodičov môžu predstavovať výzvu, ako zabezpečiť, aby ich deti mali zmysluplné a aktívne trávenie voľného času.

Ako dôkladne umyť auto? Interiér aj exteriér

Ako dôkladne umyť auto? Interiér aj exteriér

13:24 24.06.2024Tlačové správy

Dôležitou témou pri kúpe auta by malo byť aj to, ako sa oň budete starať. Pravidelné čistenie môže znížiť alebo naopak zvýšiť konečnú cenu vozidla, ak ho budete chcieť po čase predať.

Ako na bezpečnú jazdu v aute: Návod pre začiatočníkov

Ako na bezpečnú jazdu v aute: Návod pre začiatočníkov

16:55 24.05.2024Tlačové správy

Pri jazde autom je bezpečnosť vždy na prvom mieste. Bez ohľadu na to, či ste práve získali vodičský preukaz, alebo už niekoľko rokov jazdíte.