• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 16.9.2024Meniny má Ľudmila
13°Bratislava

Miroslavovi Stochovi praskli nervy, napadol novinára

  • 16:27 17.06.2013
  • ISTANBUL
Miroslavovi Stochovi praskli nervy, napadol novinára

Anglický futbalový klub FC Southampton údajne prejavil záujem o služby slovenského krídelníka tureckého Fenerbahce Istanbul Miroslava Stocha. Referuje o tom webová stránka turkish-football.com.

Dvadsaťtriročný slovenský reprezentant má platnú zmluvu s "Fenerom" do konca sezóny 2015/2016. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike prišiel do Istanbulu v roku 2010 za 5,5 milióna eur z holandského FC Twente.

Nitriansky rodák zažil úspešnú sezónu 2011/2012 v drese "žltých kanárikov", keď strelil 12 gólov a získal aj ocenenie Ferenca Puskása za najkrajší gól roka 2012.

V nedávno skončenom ročníku sa trápil, už bývalý tréner Aykut Kocaman mu dal príležitosť len v 17 ligových zápasoch.

Bývalý hráč FC Chelsea nie je vraj v Istanbule šťastný, čo vyjadril aj pondelkovým nočným úletom, keď podľa informácie portálu spor.internethaber.com napadol novinára. "Turecko aj mesto Istanbul sa mi veľmi páčia. Absolútne nie je pravda, že chcem odtiaľto preč, čo sa už tiež popísalo. Verte, že ak by to bolo len na mne, tak tu určite zostanem ešte dlho," povedal Miroslav Stoch.

Slovenský reprezentant odmieta aj obvinenie, že napadol novinára. "Keď som sa dozvedel, aké informácie sa šíria doma na Slovensku, zostal som v šoku," uviedol odchovanec nitrianskej futbalovej školy pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency a poskytol svoje vysvetlenie situácie: "Boli sme s partiou kamarátov na večeri a potom v bare. V renomovanom, do ktorého sa chodieva zabaviť veľa známych ľudí, a tým pádom aj novinárov, ktorí tieto osobnosti radi fotia. Nič proti tomu, veď máme dovolenky, a preto mi nič podobné nevadilo, prakticky sme tu na to zvyknutí. Pri odchode z podniku mi vadila arogancia jedného fotografa, ktorý si bez okolkov dovoľoval doslova tlačiť svoj fotoobjektív priamo na moju tvár. Keď sa to už nedalo zniesť, zastal som a opýtal som sa ho, prečo ma stále fotí takto zblízka. Určite som ho však nenapadol ani nič podobné, to by som si predsa nemohol dovoliť, tobôž v Istanbule, kde som na očiach aj vtedy, keď som zavretý v dome."

O Stocha nedávno prejavila interes aj dvojica klubov z bývalého "východného bloku" - ruský Rubin Kazaň a ukrajinský Dynamo Kyjev.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Slovenskí hokejisti zdolali v 2. zápase kvalifikácie Maďarsko

Slovenskí hokejisti zdolali v 2. zápase kvalifikácie Maďarsko

20:39 30.08.2024Športové

Slovenskí hokejisti uspeli vo svojom druhom zápase na finálovom kvalifikačnom turnaji o ZOH 2026.

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Vosveteit.sk