Med a banány: Ako si pripraviť nápoj na liečbu kašľa
Tento jednoduchý recept vám pomôže zbaviť sa kašľa. Prezradíme vám aj ďalšie prírodné prostriedky na liečbu bolesti hrdla.
Ako zmiešať banán, med a vodu na liečbu kašľa
Zloženie:
- 2 zrelé banány
- 2 lyžice medu
- 400 ml vriacej vody
Postup:
- Olúpte banány a potom ich roztlačte na kašu
- Dajte banány do hrnca a dobre zmiešajte s vodou
- Nechajte zmes pol hodiny vychladnúť a pridajte med
- Dobre premiešajte a môžete vypiť
Užívanie:
Pite 100ml tohto nápoja 4-krát denne po dobu 5 dní.
Ďalšie prírodné zložky, ktoré sú užitočné pre liečbu kašľa:
- Oreganový olej: Jedno z najsilnejších prírodných antibiotík
- Slaná voda
- Kurkumový med: najsilnejšie prírodné antibiotikum
- Zázračný čaj zo zázvoru a citrónovej trávy
- Čerstvý pomarančový džús
- Med a cesnak: Ako si pripraviť prírodný superliek
- Cibuľa
- Epsomská soľ: 12 najlepších využití
- Eukalyptový olej – voňavý pomocník pre naše zdravie
- Citrón
- Sezamové semienka
- Jedna z najvýživnejších potravín na svete - špenát
- Bobkový list: Top 11 výhod a využití
- Tymiánový olej: Zabijak baktérií a infekcií
- Sladké drievko: Bylina, ktorá môže liečiť depresie aj zápchu
- Bazalka posvätná
Ďalšie tipy, na liečbu a prevenciu chrípky
- Prestaňte fajčiť
- Pite dostatok vody
- Používajte zvlhčovať
- Doprajte si oddych
- Často si umývajte ruky
12 znakov v 60-tke, ktoré často súvisia s demenciou
Po dovŕšení 60-tky si treba všímať týchto 12 znakov, ktoré môžu poukazovať na zvýšené riziko vzniku demencie.
Neurológ: Toto by som na záchode nikdy nerobil
Vyhnite sa problémom s krvným obehom a mozgom. Toto na toalete nikdy nerobte, radí neurológ.
Mladý pacient s rakovinou hrubého čreva: Tieto dva symptómy som ignoroval
Mladý muž prezradil skryté varovné signály, ktoré značia rakovinu hrubého čreva.
Robte túto činnosť trikrát za týždeň a môžete omladnúť o osem rokov
Zdravá aktivita trikrát týždenne môže pomôcť znížiť váš biologický vek o osem rokov.
Ako káva mení črevá: Vedci prišli s novým zistením
Pravidelné pitie kávy vedie k zmene mikrobiómu. Nový výskum odhaľuje podrobnosti tohto mechanizmu.