• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 21.9.2024Meniny má Matúš
22°Bratislava

Pri nehode zomrel ďalší motorkár, polícia zverejnila smutné zábery

  • 18:19 12.08.2023
  • Galanta
Pri nehode zomrel ďalší motorkár, polícia zverejnila smutné zábery

Polícia zverejnila smutnú štatistiku nehodovosti posledných dní.

Galantskí policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v križovatke medzi obcami Vozokany a Horné Saliby. Podľa informácií Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave tam osobné auto zrazilo motorkára, ktorý následkom zrážky zahynul.

27-ročná vodička osobného auta vošla do križovatky z vedľajšej cesty, pričom po hlavnej ceste práve prechádzal 39-ročný motorkár z okresu Pezinok.

"Pri zrážke utrpel motorkár vážne zranenia, s ktorými ho z miesta nehody transportoval záchranársky vrtuľník. Pri prevoze žiaľ zraneniam podľahol," informuje polícia.

Okolnosti nehody sú zatiaľ nejasné. Policajné riaditeľstvo bude v spolupráci so znalcom z odboru cestnej dopravy vyšetrovať príčinu nehody a zistí mieru zavinenia obidvoch účastníkov.

NA CESTE ZOMREL ŽIAĽ ĎALŠÍ MOTORKÁR, V KRIŽOVATKE ZRÁŽKU S AUTOM NEPREŽIL Galanstkí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa skončila tragicky potom, čo sa v križovatke z nezistených príčin zrazilo osobné auto s motorkou. NEHODA VOZOKANY HORNÉ SALIBY 27 ročná žena, ktorá riadila osobné auto, vošla do križovatky z vedľajšej cesty. Po hlavnej ceste práve prechádzal 39 ročný vodič motocyklu z okr. Pezinok. Pri zrážke utrpel motorkár vážne zranenia, s ktorými ho z miesta nehody transportoval záchranársky vrtuľník. Pri prevoze žiaľ zraneniam podľahol. MIERU ZAVINENIA URČÍ VYŠETROVANIE Na miesto udalosti polícia prizvala aj znalca z odboru cestná doprava, ktorý bude posudzovať priebeh a okolnosti nehody. Vinník nehody a miera zavinenia je v štádiu policajného vyšetrovania. ZA SOBOTU 4 NEHODY S MOTORKÁROM‼️ Na cestách Trnavského kraja sme za sobotu evidovali dopravné nehody a škodovú udalosť s účasťou motocyklu. 1 sa stala v okrese D.Streda, 2 v okrese Galanta a škodovú udalosť s motorkárom riešili policajti aj v centre mesta Trnava. ZA 12 DNÍ OBETÍ NA CESTÁCH Od začiatku augusta evidujeme zvýšený počet tragických nehôd, pri ktorých prišlo o život už 5 osôb. Apelujeme preto na vodičov, aby zvýšili opatrnosť na cestách‼️

Uverejnil používateľ Polícia SR - Trnavský kraj Sobota 12. augusta 2023

Trnavský kraj zaznamenal počas uplynulej soboty alarmujúce štatistiky nehodovosti. "Na cestách Trnavského kraja sme za sobotu evidovali 3 dopravné nehody a jednu škodovú udalosť s účasťou motocyklu. Jedna sa stala v okrese Dunajská Streda, dve v okrese Galanta a škodovú udalosť s motorkárom riešili policajti aj v centre mesta Trnava," približuje polícia.

Alarmujúci je tiež počet obetí na cestách Trnavského kraja za posledných 12 dní. Od začiatku augusta prišlo o život už päť osôb. Vzhľadom na tieto smutné štatistiky polícia apeluje na vodičov, aby na cestách jazdili opatrne.

Zdroj: Info.sk, facebook.com/KRPZTT
Najnovšie v kategóriiViac článkov
KDH kritizuje konsolidačné opatrenia, premiéra žiada o prevzatie zdravotníctva

KDH kritizuje konsolidačné opatrenia, premiéra žiada o prevzatie zdravotníctva

DNES - 17:09Domáce

Kresťanskodemokratické hnutie apeluje na premiéra Roberta Fica (Smer-SD), aby prevzal zodpovednosť za rezort zdravotníctva.

V Petržalke sa zrazili dve autá a cyklisti, jeden z nich neprežil

V Petržalke sa zrazili dve autá a cyklisti, jeden z nich neprežil

DNES - 16:39Domáce

V bratislavskej Petržalke, smerom z Dolnozemskej cesty na Most Apollo, došlo v sobotu k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve autá a cyklisti.

SR dáva do zdravotníctva menej ako ČR, dobiehať ho môže vyššou efektívnosťou

SR dáva do zdravotníctva menej ako ČR, dobiehať ho môže vyššou efektívnosťou

DNES - 16:12Domáce

Slovensko dáva do zdravotníctva naďalej menej financií ako Česko. V kvalite zdravotnej starostlivosti ho môže dobiehať vyššou efektívnosťou v hospodárení.

Muž napadol nožom dve osoby, zadržala ho polícia

Muž napadol nožom dve osoby, zadržala ho polícia

DNES - 15:44Domáce

Na Kollárovej ulici v Novej Bani (okres Žarnovica) v piatok (20. 9.) neskoro večer muž napadol nožom dve osoby.

Horskí záchranári pomáhali zranenému horolezcovi vo Vysokých Tatrách

Horskí záchranári pomáhali zranenému horolezcovi vo Vysokých Tatrách

DNES - 15:27Domáce

Horskí záchranári pomáhali horolezcovi, ktorý pri lezení prvej dĺžky v stene Baraních rohov vypadol.