• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 25.10.2024Meniny má Aurel
13°Bratislava

S nami máte záruku kvality

  • 12:33 06.12.2013
  • BRATISLAVA
S nami máte záruku kvality

Zdravie. Veľmi diskutované slovo. Mnohí zdravie strácajú, iní pochopili, že musia zmeniť svoj životný štýl, aby ho získali späť. V Norbi Update vám ponúkame zmenu životného štýlu. Tá však musí nastať najmä vo vašom jedálnom lístku, ktorý musíte prerobiť. Preto sme zostavili systém, ktorý potraviny rozdeľuje do kategórií. Vďaka tomu máte prehľad o tom, ktoré kam patria a viete aj to, kedy by ste ich mohli jesť.

Stravujte sa na jednotku

Tie najzdravšie potraviny sme nazvali kategóriou Update 1. Nájdete v nej naše výrobky, ktoré majú zloženie oveľa lepšie ako konkurenčné výrobky, respektíve tie, ktoré ste možno aj vy donedávna konzumovali. Produkty, potraviny a výrobky z tejto kategórie môžete konzumovať bez ohľadu na čas, a teda či je ráno alebo večer. Samozrejme, mali by ste všetko konzumovať s mierou. Našou snahou je presvedčiť vás o tom, že sa dá žiť zdravšie a lepšie. Stačí len zmeniť svoje doterajšie stravovacie návyky, zbaviť sa zdraviu škodlivých výrobkov a produktov a nahradiť ich oveľa kvalitnejšími, najmä čo sa týka zloženia.

Menej je niekedy viac

Naše produkty obsahujú oveľa menej sacharidov ako tie, ktoré kúpite bežne v obchode. Sacharidy (priemyselný cukor) sú „super“, ale iba ak by ste chceli priberať. V opačnom prípade veľmi škodia vášmu organizmu. Pod pojmom priemyselné cukry, ktoré negatívne ovplyvňujú vaše telo a zdravie, myslíme najmä cukor, škrob a múku. Ak ich konzumujete v produktoch, vo vašom tele sa vytvára tzv. zvýšená glykémia. Ak je táto zvýšená glykémia v tele často, potom práve ona z veľkej časti môže za priberanie, kolísajúcu hladinu energie, ale aj rôzne civilizačné choroby. Inzulín sa začne v reakcii na nadmerné prijímanie sacharidov takisto nadmerne vylučovať do krvi a dáva tak najavo ostatným bunkám, aby začali skladovať glykogén (cukor) a čo najviac triglyceridov– teda aby „priberali“ a aby spomínaný triglycerid nevylučovali – teda aby „nechudli“. Ak ste pochopili, ako fungujú tieto látky v našom tele, potom určite chápete, aké dôsledky má vysoký prísun priemyselného cukru do organizmu. Naším odkazom je, aby ste jedli kvalitné potraviny a pripravovali si jedlá z kvalitných surovín. Tie vám ponúkame označené kategóriou Update 1 – nízky obsah sacharidov a nízky glykemický index.

Piť je dôležité, najlepšie čistú vodu

Nezabúdajte ani na tekutiny. Tie sú veľmi dôležité! Nikto od vás nechce, aby ste si odopierali aj vodu. Práve voda je veľmi prospešná a pokiaľ ju máte čistú, svojmu telu neuškodíte. Iné je to so sladenými minerálkami, ktoré sa stali hitom v obchodoch. Navykli sme si na ich chuť a teraz si nevieme predstaviť, že ich zrazu budeme musieť prestať piť. Priemyselný cukor v nich je však pre zdravie nášho tela a pre chudnutie veľmi nebezpečný a v tak veľkých množstvách mu doslova odporuje. My v našich produktoch Norbi Update používame bezpečné sladidlá, ktoré nahrádzajú klasický cukor ako ho poznáme. Vďaka tomu chutí naše pečivo aj hocičo iné rovnako dobre, ako keby sme použili klasický cukor. Samozrejme, zmena, na ktorú sa chcete vydať, nebude zo dňa na deň, avšak vždy je lepšie začať teraz, ako keď už bude neskoro!

Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vianočná ponuka Telekomu: 100 GB dát pre predplatené karty, MIXI kalendár a ďalšie odmeny

Vianočná ponuka Telekomu: 100 GB dát pre predplatené karty, MIXI kalendár a ďalšie odmeny

DNES - 20:53Tlačové správy

Vianočná ponuka pre predplatené karty ponúkne 100 GB dát po troch dobitiach i adventný MIXI kalendár, pre SWIPE príde Diamond ticket či odmena za odporúčanie.

Telekom Vianoce 2024: Exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, TV obsahu, akcií a prekvapení

Telekom Vianoce 2024: Exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, TV obsahu, akcií a prekvapení

DNES - 20:39Tlačové správy

Zákazníkov Telekomu čaká exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, atraktívny TV obsah i najnovšie filmy, tisícky prekvapení v Magenta Moments, aj akcie pre dobíjacie karty.

Vek je len číslo: Vtipné tričká, ktoré robia 40. narodeniny zábavnými

Vek je len číslo: Vtipné tričká, ktoré robia 40. narodeniny zábavnými

14:25 22.10.2024Tlačové správy

Čože je to 40-tka? Tento vek je skutočne len číslo, ktorého sa netreba obávať. Ešte vás v živote čaká veľa skvelých zážitkov i míľnikov.

AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

14:17 09.10.2024Tlačové správy

AQ Show 2024 v českej Červenke ponúkne návštevníkom nielen možnosť nahliadnuť do výroby reproduktorov, ale aj zoznámiť sa s novinkami zo sveta špičkového audia.

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

18:46 24.09.2024Tlačové správy

Vonkajšie priestory sú dôležitou súčasťou každého domova. Nezáleží na tom, či máte priestrannú záhradu alebo menší balkón – aj z malej plochy môžete vyťažiť maximum.