• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 29.9.2024Meniny má Michal, Michaela
15°Bratislava

Expertka na etiketu varuje: Toto si nesmiete obliecť na svadbu ako hosť

  • 20:32 18.08.2024
  • Svet
Expertka na etiketu varuje: Toto si nesmiete obliecť na svadbu ako hosť

Expertka prezradila niekoľko častých chýb pri vyberaní outfitu na svadbu.

Môže byť ťažké vybrať si oblečenie na svadbu ako hosť a aj keď sa vo všeobecnosti odporúčajú veselé farby, nesprávnym odtieňom šiat môžete spôsobiť faux pas. Odborníčka na etiketu Myka Meierová varuje pred dvoma trendmi, ktoré môžu na svadbe spôsobiť problémy. Zakladateľka spoločnosti Beaumont Etiquette nahrala video, v ktorom hovorí: „Na letnej svadbe nerobte tieto dve chyby."

Ako prvé poradila hosťom na svadbe, aby sa vyhli bledoružovej farbe. Newyorčanka vysvetlila: „Myslíte si, že bledoružová je bezpečná voľba farby? Ehm, v skutočnosti je to farba tejto sezóny pre nevesty. Takže si predstavte, že prídete na udalosť, je tam nevesta a má na sebe rovnaké alebo podobné šaty ako vy. Nechcete, aby sa to stalo."

Možno máte nádherné kvetinové šaty, ktoré ste si túžili obliecť na špeciálnu príležitosť, ale Myka vám tiež radí, aby ste sa im vyhli. Odborníčka uviedla, že drobné kvetinové vzory môžu tiež spôsobiť faux pas. „Opäť je to trend, ktorý si nevesty tento rok obliekajú. Takže sa vyhnite kvetom, keď sú na bielom pozadí, vyhnite sa bledoružovej alebo čomukoľvek priesvitnému a budete v poriadku."

Pozor aj na bledé a krikľavé odtiene

Je samozrejmé, že pokiaľ ide o výber farby na svadbu, mali by ste sa za každú cenu vyhnúť bielej. Svadobná stylistka Anny Choi pre magazín Vogue povedala, že niektoré páry sa môžu rozhodnúť usporiadať párty v bielej farbe v deň sobáša alebo pred ním. V takom prípade by ste mali zvoliť jednofarebné biele oblečenie namiesto bielych kvetinových potlačí, pretože mnohé nevesty sa rozhodnú práve pre ne.

Na typickú svadbu by ste však nikdy nemali zvoliť bielu farbu vrátane variantov, ako sú krémová, slonovinová a béžová. Šedou zónou môže byť, keď majú šaty vzorovaný dizajn, ktorý obsahuje trochu bielej. Choi povedala: "Pokiaľ hlavná farba nie je biela, ste v pohode." Poradila tiež ženám, aby si odfotili svoje šaty pozreli sa, ako vyzerajú na fotkách, pretože napríklad niektoré ružové odtiene sa môžu javiť ako biele.

Stylistka Micaela Erlangerová dodala: "Ak nejde o divokú diskotékovú párty, vyhnite sa farbám, ktoré naozaj vyniknú. Vyhnite sa neónovým farbám, červenej a všetkému, čo je veľmi krikľavé.“

Zdroj: Info.sk, TM, vogue.com
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Tajný prvok, o ktorom ste nevedeli: Takto si uľahčíte umývanie okien

Tajný prvok, o ktorom ste nevedeli: Takto si uľahčíte umývanie okien

VČERA - 21:25Zaujímavosti

Ako sa pri umývaní okien dostať aj k ťažko prístupným častiam? Pomôže vám tajný prvok.

Aké rastliny vysadiť na hroby: Takto udržíte hroby vkusné aj do Vianoc

Aké rastliny vysadiť na hroby: Takto udržíte hroby vkusné aj do Vianoc

VČERA - 20:07Zaujímavosti

Namiesto kupovaných kvetov zvoľte rastliny, ktoré skrášlia okolie hrobového miesta.

Ako zabrániť líškam a mačkám, aby vám špinili záhradu

Ako zabrániť líškam a mačkám, aby vám špinili záhradu

VČERA - 18:42Zaujímavosti

Vďaka týmto trikom sa mačky a líšky do záhrady nevrátia.