• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 14.9.2024Meniny má Ľudomil
10°Bratislava

Video: Kukláči zadržali piatich tínedžerov

  • 21:11 28.08.2024
  • Trnava
Video: Kukláči zadržali piatich tínedžerov

Polícia obvinila v rámci akcie Lovec piatich tínedžerov, takzvaných lovcov pedofilov.

Čelia obvineniu zo zločinu lúpeže a prečinu obmedzovania osobnej slobody spolupáchateľstvom. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

V rukách polície skončili piati tínedžeri, ktorí mali vystupovať ako maloletá osoba a cez sociálnu sieť si tak dohodnúť stretnutie s dospelým mužom. Toho mali pri stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na vopred dohodnutom mieste mimo obce, fyzicky napadnúť a potom aj obrať o finančnú hotovosť,“ priblížili policajti.

OBVINILI SME SAMOZVANÝCH „LOVCOV PEDOFILOV“ IŠLO O SKUPINU 5 MLÁDEŽNÍKOV Policajti včera obmedzili na osobnej slobode 5 mladých osôb, vo veku od 15 do 17 rokov. Dnes im vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za závažnú trestnú činnosť. Z „LOVCOV“ SA STALA „KORISŤ“ Príslušníci krajskej kriminálnej polície v spolupráci s Trnavským a Bratislavským PPÚ, vykonali akciu „LOVEC“. Počas nej vykonali viaceré domové a osobné prehliadky, v rámci ktorých sa im podarilo zaistiť množstvo stôp. V rukách polície skončili 5 tínedžeri, ktorí mali vystupovať ako maloletá osoba a cez sociálnu sieť si tak dohodnúť stretnutie s dospelým mužom. Toho mali pri stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na vopred dohodnutom mieste mimo obce, fyzicky napadnúť a potom aj obrať o finančnú hotovosť. SPRAVODLIVOSŤ DOSTIHLA AJ ICH Krajskí vyšetrovateľ päticu obvinil zo zločinu lúpeže a prečinu obmedzovania osobnej slobody spolupáchateľstvom. V prípade dokázania viny, môže páchateľovi takéhoto skutku, hroziť trest odňatia slobody až na 12 rokov. V prípade mladistvých osôb sa trest znižuje na polovicu. Apelujeme na verejnosť, aby nikdy nebrala spravodlivosť do vlastných rúk. Pokiaľ má niekto akúkoľvek vedomosť nielen o sexuálnych predátoroch, ale aj o ich samozvaných "lovcoch", aby sa vždy obrátil na Políciu.

Uverejnil používateľ Polícia SR - Trnavský kraj Streda 28. augusta 2024

Obvinené osoby sú vo veku od 15 do 17 rokov. Počas policajnej akcie Lovec vykonali trnavskí a bratislavskí policajti viaceré domové a osobné prehliadky, v rámci ktorých sa im podarilo zaistiť množstvo stôp.

Polícia apeluje na verejnosť, aby nikdy nebrala spravodlivosť do vlastných rúk. „Pokiaľ má niekto akúkoľvek vedomosť nielen o sexuálnych predátoroch, ale aj o ich samozvaných 'lovcoch', aby sa vždy obrátil na políciu,“ zdôraznili policajti.

Zdroj: Info.sk, TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
V okrese Malacky vyhlásili mimoriadnu situáciu

V okrese Malacky vyhlásili mimoriadnu situáciu

VČERA - 22:09Domáce

Niektoré obce vyhlásili tretí alebo druhý stupeň povodňovej aktivity.

SHMÚ varuje pred počasím cez víkend

SHMÚ varuje pred počasím cez víkend

VČERA - 19:24Domáce

Výstrahy prvého až tretieho stupňa platia na väčšine Slovenska celý víkend.

Opozícia žiada mimoriadny výbor pre zlyhávanie pri protipovodňovej ochrane

Opozícia žiada mimoriadny výbor pre zlyhávanie pri protipovodňovej ochrane

VČERA - 18:34Domáce

Opozícia vyzvala Tomáša Tarabu, aby prišiel vysvetliť svoje kroky.

Polícia obvinila dvoch mužov v súvislosti s nočnou streľbou v Trnave

Polícia obvinila dvoch mužov v súvislosti s nočnou streľbou v Trnave

VČERA - 17:55Domáce

Polícia obvinila dvoch mužov pre streľbu, ktorá sa odohrala v noci z nedele na pondelok v Trnave.

ÚVZ: Pre zníženie rizika nákazy osýpkami je ochorenie potrebné čo najskôr odhaliť

ÚVZ: Pre zníženie rizika nákazy osýpkami je ochorenie potrebné čo najskôr odhaliť

VČERA - 16:48Domáce

Pre zníženie rizika nákazy osýpkami je potrebná rýchla detekcia ochorenia, hospitalizácia nakazeného na infekčnom oddelení a odber biologického materiálu na dôkaz infekcie.

Vosveteit.sk