• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 24.9.2024Meniny má Ľuboš, Ľubor
17°Bratislava

Video: Neznámy muž obťažuje dievčatá v MHD. Spoznávate ho?

  • DNES - 13:32
  • Bratislava
Video: Neznámy muž obťažuje dievčatá v MHD. Spoznávate ho?

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní.

Neznámy muž počas septembra obťažoval v bratislavskej mestskej hromadnej doprave mladistvé dievčatá. Policajti objasňujú okolnosti tohto pokračovacieho trestného činu výtržníctva a obracajú sa na verejnosť so žiadosťou o pomoc. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Doposiaľ neznámy muž mal v rôznych dňoch mesiaca september 2024 nastúpiť do prostriedkov mestskej hromadnej dopravy, pristúpiť k poškodeným mladistvým dievčatám, počas jazdy mal vytiahnuť pohlavný úd a s ním sa následne o dievčatá mal obtierať,“ priblížil Szeiff. Dodal, že týmto konaním sa dopustil v zmysle zákona verejného pohoršenia, ktoré bolo spáchané na chránených osobách.

Policajti v tejto súvislosti pátrajú po totožnosti muža na záberoch, ktoré zverejnili na sociálnej sieti. Muž by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení vyšetrovania. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu môžu ľudia oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

POMÔŽTE NÁM V PÁTRANÍ NEZNÁMY MUŽ OBŤAŽUJE NÁHODNÉ CESTUJÚCE VO VOZIDLÁCH MHD Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I objasňujú okolnosti pokračovacieho trestného činu výtržníctva, spáchaného na chránenej osobe a v tejto súvislosti sa obracajú aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie, doposiaľ neznámy muž mal v rôznych dňoch mesiaca september 2024 nastúpiť do prostriedkov mestskej hromadnej dopravy, pristúpiť k poškodeným mladistvým dievčatám, počas jazdy mal vytiahnuť pohlavný úd a s ním sa následne o dievčatá mal obtierať. Týmto konaním sa dopustil v zmysle zákona verejného pohoršenia, ktoré bolo spáchané na chránených osobách. Policajti v tejto súvislosti pátrajú po totožnosti muža na záberoch, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení vyšetrovania. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

Uverejnil používateľ Polícia SR - Bratislavský kraj Utorok 24. septembra 2024
Zdroj: Info.sk, TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Prieskum: Na Slovensku nemá rado svoje telo až 37 percent mladých

Prieskum: Na Slovensku nemá rado svoje telo až 37 percent mladých

DNES - 16:08Domáce

Na Slovensku nemá rado svoje telo 37 percent mladých. Za účelom zlepšenia výzoru je ochotný ohroziť svoje zdravie každý piaty tínedžer.

V areáli firmy vypukol požiar, obyvateľov mesta varujú pred pobytom vonku

V areáli firmy vypukol požiar, obyvateľov mesta varujú pred pobytom vonku

DNES - 14:31Domáce

V priemyselnom areáli horí kyselina, obyvatelia mesta by sa nemali zdržiavať mimo domovov.

Tohtoročné leto na Slovensku bolo rekordne teplé

Tohtoročné leto na Slovensku bolo rekordne teplé

DNES - 13:06Domáce

Priemerná teplota vzduchu pre celé územie Slovenska bola 20,7 stupňa Celzia, o 0,4 stupňa Celzia vyššia ako pôvodná rekordná hodnota z roku 2022.