• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 3.10.2024Meniny má Stela
14°Bratislava

Video: Žena skryla v obchodoch bankovky, takýto vývoj však oľutovala

  • VČERA - 21:48
  • Svet
Video: Žena skryla v obchodoch bankovky, takýto vývoj však oľutovala

Trend, v rámci ktorého sa ľudia pokúšajú finančne pomôcť novým rodičom, nabral nečakaný spád.

Sociálna sieť TikTok v posledných týždňoch ožila dobročinnosťou, ktorú odštartovalo video Denaeshi Gonzalezovej. V ňom autorka nastrkala 20-dolárové bankovky v plastových vreckách do balení rôznych výrobkov v regáloch s plienkami a potrebami pre malé deti.

@infoinews A heartwarming trend ‘She Deserved the Purse’ is spreading kindness in stores, where people are tucking money into baby products to surprise moms. This movement, launched by a mother named Denaesha Gonzalez went bad as users on social media pointed to differing views with some tampering with products. #viral #fyp #trend #shedeservedthepurse ♬ Mysterious and sad BGM(1120058) - S and N

Videom sa inšpirovali mnohí ďalší dospelí, ktorí teraz v obchodných reťazcoch skrývajú peniaze pre nakupujúcich rodičov, ktorým by sa mohli zísť. Na riziko tohto milého gesta však upozornila používateľka Marina, ktorá takisto chcela priložiť ruku k dielu.

Po tom, ako Marina odložila bankovky do vybraných produktov, vrátila sa neskôr do obchodu, aby zistila, že niekto ich vytrhol z balení. „Nemôžeme len tak nechať dobrú vec na pokoji?“ pýta sa autorka vo videu. V ňom natočila regály s poškodenými výrobkami, ktoré niekto evidentne roztrhol, len aby sa dostal k peniazom.

@marinagudov actually so upset to see grown adults act like this #shedeservedthepurse #trend #mom #momsoftiktok #fyp ♬ original sound -

Niektorí nakupujúci sa stretli s tým, že kvôli otvoreným baleniam si nemohli nakúpiť. „Včera večer som chcela pre malého kúpiť sirup na kašeľ, ale nemohla som, lebo všetky balenia boli otvorené. Svojim deťom nebudem kupovať otvorené lieky. Veľmi ma to naštvalo,“ tvrdí jedna z komentujúcich pri videu.

Ozvala sa aj pracovníčka, ktorá je zamestnaná v obchode: „Pracujem v obchode, a najhoršie na tom je, že všetky poškodené škatule označia ako nevhodné na predaj a vyhodia ich. To bude viesť k nedostatku, vyššiemu dopytu, a teda aj vyšším cenám,“ uviedla.

Zdroj: Info.sk, DP, tiktok.com/marinagudov
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Takto sa zbavíte škvŕn od potu a make-upu behom pár sekúnd

Takto sa zbavíte škvŕn od potu a make-upu behom pár sekúnd

DNES - 6:57Zaujímavosti

Na odstránenie odolných škvŕn vám postačia dva bežné predmety.

Ako zlepšiť úrodu hrušiek: 3 tipy pre väčšie a šťavnatejšie hrušky

Ako zlepšiť úrodu hrušiek: 3 tipy pre väčšie a šťavnatejšie hrušky

VČERA - 7:27Zaujímavosti

Vďaka týmto tipom sa môžete tešiť zo šťavnatých hrušiek aj krásnych kvetov.

Odkiaľ pochádza ľudské vedomie? Fyzik prekvapili svojím odhadom

Odkiaľ pochádza ľudské vedomie? Fyzik prekvapili svojím odhadom

21:18 01.10.2024Zaujímavosti

Uznávaný fyzik prepojil známe teórie so svojou vierou. Odtiaľto podľa neho pramení ľudské vedomie.

Pellegrini: Slovensko podporí výstavbu nového urýchľovača CERN-u

Pellegrini: Slovensko podporí výstavbu nového urýchľovača CERN-u

15:29 01.10.2024Zaujímavosti

Slovensko by mohlo zohrať významnú úlohu pri výstavbe nového výkonnejšieho urýchľovača v Európskej organizácii pre jadrový výskum a podieľať by sa na tom mohli aj študenti a doktorandi zo Slovenska.