• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 18.10.2024Meniny má Lukáš
11°Bratislava

AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

  • 14:17 09.10.2024
  • Červenka
AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

AQ Show 2024 v českej Červenke ponúkne návštevníkom nielen možnosť nahliadnuť do výroby reproduktorov, ale aj zoznámiť sa s novinkami zo sveta špičkového audia.

Každoročné podujatie, ktoré kombinuje výstavu a deň otvorených dverí, ponúkne návštevníkom nabitý program plný noviniek zo sveta audio techniky. Okrem možnosti nahliadnuť do výroby českých reproduktorov AQ sa priaznivci kvalitného zvuku môžu tešiť na množstvo zaujímavých prezentácií a posluchových zážitkov.

Jedným z hlavných lákadiel bude zostava domáceho kina JBL s novými AV receivermi série JBL MA. Tie vynikajú najmä priaznivým pomerom cena/výkon. Oslovia aj mladších poslucháčov, pre ktorých sa konštruktéri JBL okrem skvelého zvukového výkonu zamerali aj na jednoduché používanie a konektivitu. Samozrejmosťou je okrem jednoduchého pripojenia k inteligentnému televízoru aj bezproblémová kompatibilita s modernými hernými konzolami. Návštevníci si budú môcť vypočuť, ako si tieto receivery poradia s náročnými filmovými pasážami a stereofónnou reprodukciou hudby.

Fanúšikovia vinylových platní si zamilujú najnovšie gramofóny a kazety Pro-Ject s plne symetrickým zapojením. Táto technológia prináša novú úroveň kvality prehrávania analógového zvuku. Vystavené však budú aj staršie modely výrobcu. Na svoje si prídu aj milovníci klasickej hudby.

Súčasťou programu bude aj prezentácia najnovších produktov Arcam, ktoré predstaví priamo zástupca Harman Luxury Audio Group. Priaznivcov špičkového audia určite potešia komponenty Mark Levinson, ktoré sú známe svojou výnimočnou kvalitou zvuku a precíznym spracovaním. Zaujmú ich však aj produkty nemeckej legendy Lindemann Audio.

Ďalším zaujímavým bodom programu bude prezentácia reproduktorov Golden Ear, ktoré si v posledných rokoch získali pozornosť svojím inovatívnym prístupom k reprodukcii zvuku. Budú predstavené prémiové reproduktory tohto výrobcu, ako napríklad Golden Ear T66.

Tradičnou súčasťou výstavy AQ Show bude obľúbená prezentácia spoločnosti Audioquest. Návštevníci sa budú môcť na vlastné uši presvedčiť, aký vplyv majú kvalitné káble na celkový zvuk audio systému.

AQ Show 2024 sa uskutoční 11. a 12. októbra 2024, každý deň od 10:00 do 17:00 v sídle spoločnosti AQ, Severní 452, 784 01 Červenka. Okrem bohatého programu bude pre návštevníkov pripravené občerstvenie a špeciálne zľavové ponuky na vybrané produkty.

Zdroj: Info.sk/PR, TM
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

18:46 24.09.2024Tlačové správy

Vonkajšie priestory sú dôležitou súčasťou každého domova. Nezáleží na tom, či máte priestrannú záhradu alebo menší balkón – aj z malej plochy môžete vyťažiť maximum.

Firmy zvyšujú efektívnosť a produktivitu logistických a skladovacích operácií vďaka valčekovým dopravníkom

Firmy zvyšujú efektívnosť a produktivitu logistických a skladovacích operácií vďaka valčekovým dopravníkom

5:43 13.09.2024Tlačové správy

Valčekové dopravníky sú neoddeliteľnou súčasťou moderných logistických a skladovacích systémov.

Československé tanky prichádzajú do World of Tanks

Československé tanky prichádzajú do World of Tanks

9:55 09.09.2024Tlačové správy

World of Tanks prináša najväčšiu aktualizáciu roku 2024.

Účelový či bezúčelový úver: Praktické tipy, ako si vybrať ten správny

Účelový či bezúčelový úver: Praktické tipy, ako si vybrať ten správny

10:07 21.08.2024Tlačové správy

Výber správneho úveru je kľúčovým rozhodnutím, ktoré ovplyvní vašu finančnú situáciu na dlhé roky.