• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 22.10.2024Meniny má Sergej
14°Bratislava

Vek je len číslo: Vtipné tričká, ktoré robia 40. narodeniny zábavnými

  • DNES - 14:25
  • Žilina
Vek je len číslo: Vtipné tričká, ktoré robia 40. narodeniny zábavnými

Čože je to 40-tka? Tento vek je skutočne len číslo, ktorého sa netreba obávať. Ešte vás v živote čaká veľa skvelých zážitkov i míľnikov.

Jedným z týchto zážitkov môže byť práve oslava narodenín, a to vďaka super partii ľudí a vtipným darčekom. Urobte oslavu zábavnou a kúpte oslávencovi vtipné tričko.

Ktoré darčeky sú k narodeninám dobrým tipom? Zaručene vtipné tričká

Štyridsiatka je síce len číslom, ale môže sa stať, že zle zvoleným darčekom obdarovaného alebo obdarovanú urazíte. Nevhodné sú darčeky typu ponožky, domáce spotrebiče alebo kozmetika. Prečo? Pretože tieto veci si bežne kupujeme aj sami. Neoriginálne a fádne darčeky vypovedajú o jedinom – na výbere daru ste si veľmi nedali záležať. Preto je darovanie vtipného trička skvelým tipom. Veď kedy naposledy ste si sami sebe kúpili tričko s vtipným motívom?

Tričko 40 narodeniny na oslave rozpúta zábavu, vyčarí úsmev každému z partie a poteší oslávenca. V žiadnom prípade nejde o nudný či neosobný darček. Unikátne tričko s potlačou je možné vyrobiť v rôznych variáciách a dokonca aj s vlastnou potlačou. Konkrétne na stránkach obchodu trickovy.sk kúpite desiatky originálnych tričiek a iných darčekových predmetov. Nemusíte sa obávať, že by tričko urazilo. Štyridsiatka je vek, kedy sa ľudia dokážu brať s nadhľadom. Vtipné tričko pomôže obdarovanému osláviť míľnik s humorom.

Tričko s vtipnou potlačou k 40 narodeninám bude vlastne pamätným darčekom. Pri jeho obliekaní si obdarovaný vždy spomenie na super zábavu a priateľov, ktorí s ním oslavu prežili. Tričko 40 narodeniny je možné nosiť na rôzne príležitosti. Hodí sa do mesta, na večierok alebo na nosenie počas voľnočasových aktivít. Za priaznivú cenu tak darujete niečo, čo má hodnotu.

Aké tričko 40 narodeniny pre oslávenca vybrať?

Výber vtipného trička k 40. narodeninám závisí od osobnosti oslávenca a vášho vzťahu k nemu. Aby ste počas darovania nezažili faux pas, musíte pri jeho kúpe zvážiť niekoľko faktorov. Prvým z nich je to, aký humor má oslávenec. Niekto si zo seba rád vystrelí a iný má skôr decentný zmysel pre humor. Napríklad pre muža vtipálka je vhodné tričko s nápisom „Prvých 40 rokov detstva je vždy najťažších“. Naopak ženu by mohol takýto motív uraziť.

Medzi neutrálne, ale stále zábavné patria tričká, ktoré len jemne upozorňujú na vek oslávenca. Na mysli máme tričko s motívom „40 limitovaná edícia“. Takýto nápis poteší rovnako mužov i ženy. Do kategórie neutrálnych patrí tiež tričko so sloganom „Nie som štyridsiatnička, mám 18 rokov a 22 rokov skúseností“ v pánskom a dámskom prevedení.

Ideálne je, keď viete, aké má oslávenec záujmy a koníčky. Jednoducho mu venujte tričko, ktoré upozorňuje na jeho vzťah k danej činnosti. Ak berie oslávenec vek s nadhľadom a nie ako strašiaka, iste sa nebude brániť vtipom o veku. Môžete zvoliť tričko s nápisom typu „40 rokov – všetky časti originálne“. Nemenej dôležité ako motív sú farba či strih trička. Najlepším výberom sú tričká biele a čierne, ktoré nosia radi všetci ľudia. Zamerajte sa na kvalitu - bavlnené tričká vydržia najdlhšie.

Môže sa však stať, že oslávenec nerád nosí tričká. V takomto prípade nájdete v obchode trickovy.sk aj iné super darčeky s potlačou. Obľúbené sú poháre na kávu, kuchynské zástery, vankúše a drevené krabičky. Veľké možnosti vo výbere motívu a potlače vám zaručia, že vhodný darček iste nájdete. Nikdy však nezabúdajte na to, že nie všetko originálne je dobré. Najdôležitejšie je, aby ste darčekom vyjadrili svoju náklonnosť a oslávencovi urobili radosť.

Zdroj: Info,sk/PR, WP, Trickovy
Najnovšie v kategóriiViac článkov
AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

14:17 09.10.2024Tlačové správy

AQ Show 2024 v českej Červenke ponúkne návštevníkom nielen možnosť nahliadnuť do výroby reproduktorov, ale aj zoznámiť sa s novinkami zo sveta špičkového audia.

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

18:46 24.09.2024Tlačové správy

Vonkajšie priestory sú dôležitou súčasťou každého domova. Nezáleží na tom, či máte priestrannú záhradu alebo menší balkón – aj z malej plochy môžete vyťažiť maximum.

Firmy zvyšujú efektívnosť a produktivitu logistických a skladovacích operácií vďaka valčekovým dopravníkom

Firmy zvyšujú efektívnosť a produktivitu logistických a skladovacích operácií vďaka valčekovým dopravníkom

5:43 13.09.2024Tlačové správy

Valčekové dopravníky sú neoddeliteľnou súčasťou moderných logistických a skladovacích systémov.

Československé tanky prichádzajú do World of Tanks

Československé tanky prichádzajú do World of Tanks

9:55 09.09.2024Tlačové správy

World of Tanks prináša najväčšiu aktualizáciu roku 2024.