• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 25.10.2024Meniny má Aurel
12°Bratislava

Vianočná ponuka Telekomu: 100 GB dát pre predplatené karty, MIXI kalendár a ďalšie odmeny

  • DNES - 20:53
  • Bratislava
Vianočná ponuka Telekomu: 100 GB dát pre predplatené karty, MIXI kalendár a ďalšie odmeny

Vianočná ponuka pre predplatené karty ponúkne 100 GB dát po troch dobitiach i adventný MIXI kalendár, pre SWIPE príde Diamond ticket či odmena za odporúčanie.

Telekom štartuje vianočnú kampaň aj pre predplatené karty Predplatenka a Easy, prinesie aj viaceré novinky pre program podľa teba, SWIPE.

Predplatenka: 100 GB dát pre nových zákazníkov

Telekom prichádza od 30. októbra 2024 s vianočnou ponukou pre nové zakúpené SIM karty s profilom Predplatenka alebo zákazníkov, ktorí si prenesú číslo do Telekomu na Predplatenku.

Po každom z prvých troch dobití získa zákazník v Telekom appke balík 34 GB s 30-dňovou platnosťou (spolu viac ako 100 GB dát). Stačí si dobiť kredit ľubovoľnou sumou (aspoň o 5 €) podľa potreby. Zákazník môže využiť akciu tri mesiace po sebe alebo aj v iných termínoch: napríklad v novembri 2024, potom v apríli 2025 a napokon v septembri 2025, ak mu vyhovujú viac.

Predplatenka & Easy Pecka: Adventný MIXI kalendár

Aj tento rok Telekom pripravil špeciálnu ponuku MIXI balíčkov pre obdobie novembra a decembra. Zákazníci budú mať každé dva týždne až do Vianoc či ako moment prekvapenia pripravený určitý balíček, ktorý budú môcť využiť.

Prvý MIXI balíček sa objaví už na začiatku novembra. Zákazníci sa môžu tešiť napríklad na štedré ponuky dát či kombinácie služieb za super ceny. Balíčky budú k dispozícii pre verných i nových zákazníkov.

Novinky pre SWIPE: Diamond ticket, odmena za odporúčanie, Moments

Telekom prináša viaceré novinky aj pre novinku SWIPE, ktorú prvý raz predstavil na jar. Tento flexibilný program, ktorý si zákazníci skladajú podľa seba, je platformou pre mladých, kde nájdu aj rozličné výhodné ponuky či možnosť zažiť skvelé zážitky.

Pri uvedení nasadil Telekom aj zážitky rozdelené do troch kategórií (bronzová, strieborná, zlatá). V blízkej budúcnosti pribudne aj nový level – tzv. diamond ticket, ktorý umožní výhercovi získať vstupenky pre seba a kamoša na európsky megakoncert podľa výberu. Nezabudnuteľný zážitok bude obsahovať aj odvoz či ubytovanie. Aj pri tejto úrovni platí, že zákazníci s Nekonečným SWIPE programom majú 3-násobne vyššiu šancu pri žrebovaní.

Druhou pripravovanou novinkou je odmena za odporúčanie. Ten prinesie 50% zľavu na jeden mesačný poplatok pre nového i odporúčacieho zákazníka. Odporučiť sa dá celkovo šesť kamošov, takže odporúčajúci zákazník môže využiť zľavu až šesťkrát, napríklad mať svoj SWIPE program pol roka za polovicu. Odmenu za odporúčanie nasadí Telekom do konca roka, presný termín bude ešte upresnený.

Súčasťou SWIPE sú aj vlastné Moments zážitky a darčeky podobné Magenta Moments. Zákazníci sa môžu tešiť na predvianočné ponuky do Starbucks či CINEMAX.

Zdroj: Info.sk/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Telekom Vianoce 2024: Exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, TV obsahu, akcií a prekvapení

Telekom Vianoce 2024: Exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, TV obsahu, akcií a prekvapení

DNES - 20:39Tlačové správy

Zákazníkov Telekomu čaká exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, atraktívny TV obsah i najnovšie filmy, tisícky prekvapení v Magenta Moments, aj akcie pre dobíjacie karty.

Vek je len číslo: Vtipné tričká, ktoré robia 40. narodeniny zábavnými

Vek je len číslo: Vtipné tričká, ktoré robia 40. narodeniny zábavnými

14:25 22.10.2024Tlačové správy

Čože je to 40-tka? Tento vek je skutočne len číslo, ktorého sa netreba obávať. Ešte vás v živote čaká veľa skvelých zážitkov i míľnikov.

AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

AQ Show 2024 bude sviatkom pre milovníkov kvalitného zvuku

14:17 09.10.2024Tlačové správy

AQ Show 2024 v českej Červenke ponúkne návštevníkom nielen možnosť nahliadnuť do výroby reproduktorov, ale aj zoznámiť sa s novinkami zo sveta špičkového audia.

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

Ako si vytvoriť dokonalý vonkajší priestor pre relax a zábavu

18:46 24.09.2024Tlačové správy

Vonkajšie priestory sú dôležitou súčasťou každého domova. Nezáleží na tom, či máte priestrannú záhradu alebo menší balkón – aj z malej plochy môžete vyťažiť maximum.