• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 19.9.2024Meniny má Konštantín
15°Bratislava

V Rači postavia nové byty

  • 14:26 25.03.2013
  • BRATISLAVA
V Rači postavia nové byty

Už začiatkom budúceho roka vyrastie v Bratislavskej mestskej časti Rača spolu 88 nových bytov. Informoval o tom dnes Ivan Valent, predseda predstavenstva spoločnosti Corwin Capital, ktorá stavbu realizuje. Ide pritom o projekt s názvom RINZLE, a to priamo na úpätí Malých Karpát. „Predaj bytov sme spustili od februára, ľudí zaujíma najviac poloha, keďže ide o bývanie v tesnej blízkosti vinohradov a očarujúcej scenérie Malých Karpát. Ponúkame jednoizbové až štvorizobvé byty a som presvedčený, že Rinzle ponúkne príjemné a komfortné bývanie pre každého,“povedal Ivan Valent. Podľa architekta Petra Suchanského projekt Rinzle obohacuje historickú časť Rače novým kvalitným mestským štýlom bývania. „Svieža a moderná architektúra dokonale harmonizuje s okolitým prírodným prostredím. Projekt má veľmi dobré dopravné napojenie, je len 15 minút od centra mesta autom a pešo sa noví majiteľia bytov dostanú na zastávku električky či autobusov maximálne do štyroch minút. To je pre ľudí veľmi praktické. Rinzle je navyše obklopený množstom prírody, cyklistických trás, lesov a vinohradníckych sadov,“zhodnotil projekt RINZLE bratislavský architekt.

Projekt podľa staviteľa ponúka nielen bohaté športové vyžitie, ale zároveň je ideálnym miestom pre každého, kto vyhľadáva harmóniu mesta, prírody, športového, kultúrneho a rekreačného vyžitia. „A v neposlednom rade aj dobrého vína,“s úsmevom dodáva Riaditeľ predaja spoločnosti Corwin Capital Peter Uhlárik. Mestská časť má podľa neho záujem o nových rezidentov. „ Rača je priam predurčená rodinám s deťmi, mladým ľuďom a všetkým, ktorí hľadajú priateľské a bezpečné bývanie priamo pod Karpatmi,“ hovorí Uhlárik.

Veľkou devízou projektu je výborná občianska vybavenosť, dostupné športoviská, ihriská, školy, skôlky, banky, kaderníctvo, pošta, wellness, kúpalisko a iné.

Corwin Capital si dal záležať a novým majiteľom chce ponúknuť nielen pojem, ale taktiež realitu kvalitného bývania a zdravého životného štýlu, ktorý spája príjemné prírodné s užitočným mestským.

Stavba projektu Rinzle bola zahájená v októbri 2012 a ukončenie projektu sa plánuje na prvý štvrťrok 2014. Bytový projekt Rinzle tvoria dva bytové domy so šiestimi a ôsmimi poschodiami. Majiteľom bytov budú k dispozícii podzemné podlažia s 36 garážovými státiami a pivnicami a 78 vonkajších státí, čím sa zabezpečí bezproblémové parkovanie v blízkom okolí a pre návštevy domácich.

Bytové domy sú projektované aj stavebne realizované s ohľadom na energetickú úspornosť, v súlade so zákonom č.555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov. Staviteľ projektu ponúka byty v štadarde. Vstupnú halu domu materiálovo navrhol tak, aby mali budúci majitelia bytov príjemný pocit domova už pri jeho vstupe. Schodiskové ramená budú akusticky odizolované a zateplenie obvodového plášťa bude riešené kamennou vlnou o hrúbke až 150mm. Projekt je výnimočný taktiež možnosťou vlastnej individualizácie. Majitelia si budú môcť vybrať zo siedmich farebných dekorov podlahových krytín vo všetkých obytných miestnostiach. V kúpeľniach a vo WC bude položená keramická dlažba a možnosť výberu z dvanástich odtieňov kermického obkladu.

V bezprostrednej blízkosti stavby na Kadnárovej ulici č. 97 je pre zákazníkov pripravené “Predajné miesto”, kde si môžu záujemcovia zrealizovať obhliadku projektu, dekoračných a iných stavebných materiálov, získať všetky dostupné informácie ohľadne kúpy, financovania apod.. Staviteľ pripravil taktiež od začiatku predaja pre prvých záujemcov uvádzací bonus, ktorý je podrobne uvedený na stránke www.rinzle.sk.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Firmy zvyšujú efektívnosť a produktivitu logistických a skladovacích operácií vďaka valčekovým dopravníkom

Firmy zvyšujú efektívnosť a produktivitu logistických a skladovacích operácií vďaka valčekovým dopravníkom

5:43 13.09.2024Tlačové správy

Valčekové dopravníky sú neoddeliteľnou súčasťou moderných logistických a skladovacích systémov.

Československé tanky prichádzajú do World of Tanks

Československé tanky prichádzajú do World of Tanks

9:55 09.09.2024Tlačové správy

World of Tanks prináša najväčšiu aktualizáciu roku 2024.

Účelový či bezúčelový úver: Praktické tipy, ako si vybrať ten správny

Účelový či bezúčelový úver: Praktické tipy, ako si vybrať ten správny

10:07 21.08.2024Tlačové správy

Výber správneho úveru je kľúčovým rozhodnutím, ktoré ovplyvní vašu finančnú situáciu na dlhé roky.

Vo World of Tanks zažijete metalový festival, hlavnými hviezdami sú Motörhead a Rob Zombie

Vo World of Tanks zažijete metalový festival, hlavnými hviezdami sú Motörhead a Rob Zombie

16:13 29.07.2024Tlačové správy

Wargaming oživil Lemmyho Kilmistera z metalového záhrobia a s ním prinesie aj Roba Zombieho.

Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

13:42 02.07.2024Tlačové správy

Močový mechúr, rovnako jako iné orgány v tele človeka môžu postihnúť rôzne komplikácie.