• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 19.9.2024Meniny má Konštantín
22°Bratislava

Hokejisti stihli pred zrazom reprezentácie aj oblievačku

  • 17:02 01.04.2013
  • BRATISLAVA
Hokejisti stihli pred zrazom reprezentácie aj oblievačku

Pre slovenských hokejových reprezentantov boli veľkonočné sviatky kratšie, v pondelok popoludní do 15.00 h sa hlásili na zraze na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a podvečer od 17.00 h už absolvovali tréningovú jednotku. V utorok ráno sa presúvajú zverenci Vladimíra Vůjtka na dva prípravné zápasy do Švédska.

Napriek pracovným povinnostiam si hráči i realizačný tím stihli oddýchnuť v rodinnom kruhu a mnohí nevynechali ani sviatočné zvyky.

"Ráno som stihol pri odchode z Pardubíc vyšibať dcéru a manželku. Pre nás s polovičkou je navyše prvý aprílový deň výnimočný, lebo sme sa počas neho pred rokmi dali dohromady," uviedol útočník Martin Bartek.

Zraz navyše pripadol na 1. apríl, ktorý je aj dňom rôznych žartíkov. "Nespomínam sa, že by mi niekto v hokejovej kabíne v tento deň vyviedol niečo špeciálne. Prvého apríla sa väčšinou hrá play-off a každý hráč sa sústredí na výkony," doplnil hráč Pardubíc.

Obrazom: Pondelňajší zraz hokejovej reprezentácie


Brankár Jaroslav Janus sa presúval zo Šariša spoločne s obrancom Vladimírom Mihálikom. Po ceste ich zdržala zápcha pri Ružomberku, napriek tomu zraz bez problémov stihli. "Vyrážali sme ráno okolo deviatej. Veľkonočné tradície som dodržal, boli sme v kostole svätiť veľkonočné jedlá - paschu. Škoda, že som v pondelok nestihol vyšibať ešte pár dievčat a žien," uviedol gólman bratislavského Slovana.

Najmladší hráč v reprezentácii Marko Daňo toho veľa nestihol. Vo Švédsku absolvuje premiéru v národnom tíme SR, kabína ho bez problémov prijala. "Dnes som stihol obliať iba mamu. Možno ostatné pooblievam dodatočne, keďže som to teraz nestíhal," smial sa Marko Daňo.

Cestu na zraz zo severu Moravy mierne skomplikovalo trénerovi Vladimírovi Vůjtkovi počasie. "V Ostrave napadlo 35 cm snehu, takže boli trocha problémy. Musel som vyraziť skôr, ale zvládol som to," povedal reprezentačný kouč.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Slovenskí hokejisti zdolali v 2. zápase kvalifikácie Maďarsko

Slovenskí hokejisti zdolali v 2. zápase kvalifikácie Maďarsko

20:39 30.08.2024Športové

Slovenskí hokejisti uspeli vo svojom druhom zápase na finálovom kvalifikačnom turnaji o ZOH 2026.

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.