Pyco a jeho kulinárske umenie naživo už tento týždeň!
- 16:25 19.11.2014
- BRATISLAVA
Pôvodom z Bratislavy, z rodiny štyroch detí a od roku 1994 vegetarián. Martin Rausch od roku 2012 učí Slovákov spôsobu ako variť zdravo, a hlavne bezmäsito, i keď jeho prax naberá na kvalite už viac ako 15 rokov. Verejnosti známy viac pod prezývkou Pyco nielen rád varí, ale i rád je. V druhej polovici mesiaca november navštívi aj banskobystrické nákupné centrum. Akcia plná varenia a ochutnávok poteší nielen každého gurmána.
20. novembra 2014 sa v banskobystrickej Europe SC stretne autor knihy Moje jedlo 2, plnej bezmäsitých jedál zdravého charakteru či neodolateľných dezertov, so svojimi obdivovateľmi. Fanúšikovia Martina Pyca Rauscha v banskobystrickom nákupnom centre zažijú varenie naživo! Centrálny priestor Europa Shopping Center bude lákať rôznymi vôňami, ktorým nebudete môcť odolať.
Varenie s Pycom bude prebiehať vo štvrtok od 15:00 do 18:00 hodiny. Spoločnosť mu bude robiť Silvia Horecká Plešková, známa odborníčka na makrobiotiku. Výskum vývoja našej výživy, štúdium rôznych populácií, u ktorých sa snaží identifikovať kľúčové prvky, ktoré stoja za ich zdravím, šťastím a dlhovekosťou či rozširovanie vedomostí zo stredomorskej kuchyne, špeciálne Sardínie, sú kľúčovými témami jej práce. Návštevníci budú môcť ochutnať všetky špeciality, ktoré dvojica pripraví. Ľahké a zdravé vegetariánske recepty, či dezerty pútajúce pohľad, budú pripravované priamo pred očami návštevníkov nákupného centra v Banskej Bystrici.
Turné besied a autogramiád úspešnej knihy receptov, ktorá mala byť pôvodne len originálnym darom pre priateľov, bude pokračovať ešte v niekoľkých mestách na Slovensku. Banská Bystrica ako jediné miesto z turné poteší fanúšikov špecialitou vo forme varenia naživo venovaného všetkým priaznivcom dobrého jedla a zdravej výživy.
Martin Pyco Rausch verejnosti známy ako rozhlasový či televízny moderátor, hudobný dramaturg, cestovateľ a v neposlednom rade kuchár, je absolventom hotelovej akadémie. Svoje kulinárske umenie predviedol nielen vo svojej prvotine, ale i v pokračovaní knihy s názvom Moje jedlo 2. Ako kuchár a zároveň fotograf, vydavateľ nevynímajúc, sa Pyco, samotný autor týchto dvoch publikácií, stal inšpiráciou pre tých, ktorí radi skúšajú i konzumujú jedlo z čerstvého ovocia, zeleniny a netradičných korenín. Nápadité recepty sú obohatené o postrehy a rady 37-ročného autora.
Deadmau5 odštartuje oslavy sviatkov v hre World of Tanks Blitz
Legendárny hudobník prichádza s exkluzívnou skladbou „Familiars“.
Nostalgické filmy, ktoré očaria aj vaše deti
Chcete svojim deťom priblížiť čaro filmov, ktoré vás sprevádzali počas detstva? Pripravili sme pre vás výber príbehov, ktoré vo vás oživia tie najkrajšie spomienky.
Objavovanie Maďarskej kuchyne: Cestovanie autom po Maďarsku
Maďarsko, krajina plná historických miest, termálnych kúpeľov a nádhernej prírody, láka cestovateľov nielen svojimi kultúrnymi pokladmi, ale aj bohatou kuchyňou.
Vianočná ponuka Telekomu: 100 GB dát pre predplatené karty, MIXI kalendár a ďalšie odmeny
Vianočná ponuka pre predplatené karty ponúkne 100 GB dát po troch dobitiach i adventný MIXI kalendár, pre SWIPE príde Diamond ticket či odmena za odporúčanie.
Telekom Vianoce 2024: Exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, TV obsahu, akcií a prekvapení
Zákazníkov Telekomu čaká exkluzívna vianočná nádielka hardvéru, atraktívny TV obsah i najnovšie filmy, tisícky prekvapení v Magenta Moments, aj akcie pre dobíjacie karty.