• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 28.4.2025Meniny má Jarmila
16°Bratislava

Medusa rozširuje tím

  • 9:42 24.11.2014
  • BRATISLAVA
Medusa rozširuje tím

Medusa group pokračuje v posilňovaní odborného tímu. Na čele divízie moderných samoobslužných reštaurácií Presto, s denne vydanými 3 000 porciami, stojí od septembra uznávaný odborník na samoobslužný food servis Mojmír Lieskovský.

Po zostavení tímu špecialistov v svojom odbore*, ktorí stoja na čele prevádzok celej gastroskupiny, Medusa pokračuje s personálnym posilňovaním jednotlivých brandov. Mojmír Lieskovský bude zodpovedať za kvalitu a inovácie prevádzok Presto v Bratislave a v Prahe, reštaurácií A la Carte, Sit&Eat a Volkswagen. Do najväčšej gastroskupiny na Slovensku prestúpil z pozície IKEA Food Manager, kde mal na starosti jeden z najväčších samoobslužných korporátnych food servisov na Slovensku.

"Postupne budujeme jednotlivé úrovne riadenia prevádzok. Snažíme sa nájsť špičky v svojom odbore a zároveň schopných lídrov pre celý tím. Naše moderné samoobslužné reštaurácie Presto, Sit&Eat a biznis reštaurácie A la Carte majú byť aj naďalej lídrom medzi zariadeniami tohto typu s využitím nových trendov v stravovaní. Podľa predchádzajúcich aktivít očakávame od Mojmíra inovatívny prístup s dôrazom na kvalitu a veríme, že to ocenia najmä naši zákazníci," povedal Michal Riják, prevádzkový riaditeľ spoločnosti.

Mojmír Lieskovský je známy nielen svojím 19-ročným úspešným pôsobením v IKEA, ale aj aktívnym záujmom o kvalitu stravovania, o trendy a štýly. Nebojí sa hovoriť, čo si myslí o slovenskej kuchyni, ale aj o úrovni reštaurácií. Využíva na to svoj blog, kde analyzuje aj zákaznícke a stravovacie trendy (http://mojmirlieskovsky.wordpress.com).

Rodák z Nového Mesta nad Váhom pracoval od začiatku svojho profesijného života v oblasti, ktorú vyštudoval. Najprv ako kuchár v hotelovej sieti. V roku 1995 nastúpil do IKEA ako kuchár a o dva roky bol už vedúci smeny. O rok neskôr sa stal šéfkuchárom a od roku 2000 zabezpečoval kompletný chod prevádzky v pozícií IKEA Food Manager a viedol tím šéfkuchárov IKEA v regióne CZ/HU/SK. Od roku 2010 spolupracoval na rôznych projektoch zabezpečujúcich expanziu nových prevádzok a realizáciu konceptu.

*
Korporátni špecialisti skupiny Medusa Group:
Martin Korbelič, executive chef
Vladimír Hronský, executive somelier
Tomáš Holec, executive barman
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aké dámske topánky budú v móde na jar 2025?

Aké dámske topánky budú v móde na jar 2025?

15:42 28.03.2025Tlačové správy

Členkové čižmy sú ideálnou obuvou do jarného počasia. Sú ideálne pre elegantný aj menej formálny štýl.

Ako BLIK uľahčuje online nakupovanie na Slovensku? Rýchlosť a komfort online platieb

Ako BLIK uľahčuje online nakupovanie na Slovensku? Rýchlosť a komfort online platieb

14:51 07.03.2025Tlačové správy

Online nakupovanie je čoraz populárnejšie na celom svete a ani Slovensko nie je výnimkou.

Ktoré práce pri renovácii bytu alebo domu prenechať profesionálom?

Ktoré práce pri renovácii bytu alebo domu prenechať profesionálom?

12:00 07.03.2025Tlačové správy

Hoci si mnohí myslia, že väčšinu prác týkajúcich sa renovácie bytu alebo domu zvládnu sami, čím si ušetria peniaze, nie je to tak.

Interní a externí účtovníci: Čo je pre vašu spoločnosť najlepšie?

Interní a externí účtovníci: Čo je pre vašu spoločnosť najlepšie?

8:18 07.03.2025Tlačové správy

Každá spoločnosť, malá aj veľká, rieši rovnakú otázku - kto bude zodpovedný za vedenie účtovníctva a miezd? Mali by ste zamestnať vlastného účtovníka alebo sa spoľahnúť na externú spoločnosť?

4 seriály inšpirované skutočnými udalosťami, ktoré vás chytia

4 seriály inšpirované skutočnými udalosťami, ktoré vás chytia

19:37 16.12.2024Tlačové správy

Chcete sa ponoriť do fascinujúceho sveta skutočných príbehov prenesených na televíznu obrazovku?