• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 21.9.2024Meniny má Matúš
Bratislava

Na Topfeste budú môcť ľudia parkovať na betóne i pri stane

  • 11:17 24.05.2013
  • BRATISLAVA
Na Topfeste budú môcť ľudia parkovať na betóne i pri stane

Jubilejný 10. ročník hudobného festivalu Topfest sa bude od 27. do 29. júna konať na piešťanskom letisku v areáli s rozlohou dva milióny metrov štvorcových. Agentúru SITA o tom v piatok informoval PR manažér podujatia Ján Kakaščík.

Novinkou, ktorú najviac ocenia motorizovaní návštevníci podujatia, bude veľkokapacitné parkovisko na betónovej pristávacej ploche letiska priamo v areáli festivalu. Ďalšie parkovisko bude ponúkať možnosť stanovať hneď vedľa auta.

Parkoviská so symbolickým parkovným jedno euro budú mať kapacitu viac ako 14 000 miest. "Napriek vysokopozitívnym ohlasom minuloročného usporiadania festivalu sme sa aj tento rok snažili niektoré logistické prvky ešte vylepšiť, takže verím, že nové kvalitné parkovacie plochy priamo v areáli tomu napomôžu, podobne ako ďalšie možnosti na vyžitie aj mimo všetkých troch hudobných pódií,“ uviedol organizátor Dušan Drobný.

Obrazom: Minuloročný Topfest

Na Topfeste sa ako headliner predstaví anglická heavymetalová skupina Iron Maiden. Na letnom podujatí taktiež vystúpia americká punk-rocková formácia Anti-Flag, britská rocková kapela Sweet, balkánsky režisér a hudobník Emir Kusturica s projektom No Smoking Orchestra, austrálska skupina Mystery, španielska formácia Ska-P, kanadská kapela Billy Talent, londýnska hardrocková skupina Voodoo Six, anglická hardrocková formácia Zico Chain alebo české skupiny Čechomor a Maxim Turbulenc a spevák Tomáš Klus.

Domácu scénu budú zastupovať Horkýže Slíže, Tublatanka, IMT Smile, Polemic, Gladiator, Slobodná Európa, Desmod, Smola a Hrušky, Vandali, Jaro Slávik, Konflikt, Rytmus, Ego alebo Majk Spirit. Klasické permanentky na festival sa v súčasnosti predávajú po 45 eur. Lístok na štvrtok stojí 30 eur, jednodňová vstupenka na piatok alebo sobotu 25 eur. Pre fanúšikov je k dispozícii aj limitovaný počet VIP permanentiek zahŕňajúcich sedenie na tribúne, klimatizovaný stan, občerstvenie, samostatné splachovacie WC či VIP parkovanie za 120 eur.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Našla sa doteraz neznáma Mozartova skladba; nazvali ju Ganz kleine Nachtmusik

Našla sa doteraz neznáma Mozartova skladba; nazvali ju Ganz kleine Nachtmusik

DNES - 6:08Kultúra

Hudobná knižnica v Lipsku objavila vo svojom zbierkovom fonde partitúru doteraz neznámeho 12-minútového diela Wolfganga Amadea Mozarta.

Iron Maiden ohlásili svetové turné, zastavia sa aj v Bratislave

Iron Maiden ohlásili svetové turné, zastavia sa aj v Bratislave

8:08 19.09.2024Kultúra

V máji 2025 odštartuje britská heavymetalová skupina Iron Maiden svetové turné s názvom Run For Your Lives. Megalomanskú šou odohrajú 1. júna 2025 aj v Bratislave.

Stanislav Hložek slávi 70. narodeniny

Stanislav Hložek slávi 70. narodeniny

6:16 16.09.2024Kultúra

Stanislav Hložek sa preslávil hudobnou tvorbou vo dvojici spolu s Petrom Kotvaldom. Hudobník dnes slávi okrúhle narodeniny.

Zomrel ikonický herec známy z Hviezdnych vojen

Zomrel ikonický herec známy z Hviezdnych vojen

6:06 10.09.2024Kultúra

Svoj hlas prepožičal aj animovanej rozprávke Leví kráľ.

Nový festival predstaví židovskú kultúru v Bratislavskom kraji

Nový festival predstaví židovskú kultúru v Bratislavskom kraji

16:20 03.09.2024Kultúra

Nultý ročník festivalu Shalom chaverim predstaví židovskú kultúru na viacerých miestach Bratislavského kraja.